
רחל חסן בסינגל חדש שנכתב והולחן ימים בודדים לאחר ה-7.10, כשרחל הרגישה שאין לה מילים להביע את התחושות שהיא חווה - 'להיאחז'.
כאחת שתמיד יש לה מילים הבינה רחל, שהיא לא לבד וכנראה לעוד הרבה אנשים סביבה זה קורה. היא הבינה שהיא חייבת לעבור תהליך של ריפוי ושל עיבוד, ואם לא בעזרת מילים – אז דרך המוזיקה.
"פשוט ישבתי וכתבתי את המילים שכן הצליחו לצאת ממני. וכשהלחנתי אותן, הרגשתי שאני מצליחה לבטא גם את התחושות שלא קיבלו מילים – זעקה של זעזוע, כאב, פחד וחוסר אונים, לצד תפילה, תקווה, רוממות רוח ואמונה שהטוב ינצח".
רחל, שעברה מספר אסונות אישיים ומכירה את השכול מקרוב, לא פוחדת להזמין גם את אלמנות המלחמה, שורדות הנובה, בנות משפחות החטופים, נשות העוטף ונשות המפונים להאזין לשיר, כיוון ש"זה שיר שמצד אחד לא מתעלם מהקושי ונותן מקום לתחושות קשות, ומצד שני נותן כוחות ריפוי ונחמה, כמו תקווה, אמונה בטוב ואפילו כלים להתמודדות".
את העיבוד המוסיקלי האינטליגנטי והנוגע עשתה הדר מעוז, שמיד התחברה לשיר והרגישה שהוא כמו תפילה שצריכה להגיע לכל לב נשי בישראל.