לוצ'נה במבשרת-ציון
לוצ'נה במבשרת-ציוןצילום: wolt

זאת בשורה של ממש: מסעדת לוצ'נה במבשרת תפתח את שעריה בחול המועד פסח, בכשרות מהדרין של הרבנות במבשרת.

התפריט מתעדכן לרגל החג כמובן, ויכלול תפריט דגים מתוגבר, סלטים חיים וקינוחים נפלאים. ואיך לא? מבחר פסטות מקמח תפו"א וללא גלוטן.

אחת מהן, זוכה לעניין רב: מנת הדיאבלו מלנזנה! שכוללת פסטה מקמח תפו"א ברוטב עגבניות תמר, שום, חציל קלוי, זיתי קלמטה, פלפל ירוק חריף, פטרוזיליה ופרמאזנו (מתכון בהמשך). מנת חג מושלמת שבטח תישאר איתנו גם אחרי הפסח.

או למשל מנת פילה מוסר מתובל בשמן זית ותבלינים צלוי בתנור אבן, מוגש על תבשיל ירוקים ופטריות-חמאה, יין לבן, אפונת גינה, תרד, בוק צו'י ,פטריות חורש, ערמונים, טורטליני פטריות ושמנת. ויש את הסביצ'ה מוסר על וינגרט ירוקים - שמן זית, פטרוזיליה ומיץ לימון ומעל מגיעה גבינת ברינזה צאן צנוניות וצ'ילי.

המלנזה דיאבלו של לוצ'נה מבשרת

הפסטה מקמח תפוחי אדמה נעשית במפעל, עבודת יד.
שמים את הפסטה במים רותחים למשך דקה וחצי וזהו.

הכנת הרוטב:

מטגנים את החציל, זיתי קלמטה, שום, פלפל חריף, מוסיפים רוטב עגבניות
ואז בסגירה - מוסיפים פטרוזיליה ופרמזן על הפסטה

בתאבון!

וחג פסח כשר ושמח!