
חברי צוות "ניו יורק טיימס" לסיקור המזרח התיכון, ובו העיתונאי הישראלי רונן ברגמן, הם בין זוכי פרס פוליצר לשנת 2024, על חלקם בסיקור המלחמה בישראל.
ברגמן בן ה-51 משמש פרשן לענייני ביטחון ומודיעין ב"ידיעות אחרונות" וב-ynet, ובשנים האחרונות הוא גם חבר מערכת ב"ניו יורק טיימס". בעבר פירסם גם ב"וול סטריט ג'ורנל", ב"ניוזוויק", ב"דר שפיגל" ובכלי תקשורת גדולים אחרים. בישראל הוא זכה בעבר בפרס סוקולוב. בין ספרי העיון שפירסם: "והרשות נתונה" על הסכם אוסלו ו"מלחמת יום כיפור - זמן אמת".
בהודעה שפירסם ה"ניו יורק טיימס" נמסר: "הטיימס קיבל את פרס הדיווח הבינלאומי על סיקור המלחמה במזרח התיכון. צוות החוץ של העיתון הפיק מערך סיפורים על התוצאות המיידיות של מתקפת חמאס ב-7 באוקטובר 2023, על הטעויות של כוחות ההגנה הישראליים שהותירו את האזרחים פגיעים, ועל השלכות המערכה הצבאית כלפי אזרחים פלסטינים בעזה".