מצרכים:
- 5-7 תפוחי אדמה בינוניים
- כוס מלח גס
אופן ההכנה:
מניחים נייר אפייה על תבנית, שופכים את המלח על כל התבנית
מסדרים את תפוחי האדמה ומכניסים לתנור על 240 מעלות
לאחר חצי שעה מורידים ל180 מעלות לחצי שעה נוספת
מוציאים בזהירות ומחכים מעט שיתקרר
בתאבון!
מצרכים:
אופן ההכנה:
מניחים נייר אפייה על תבנית, שופכים את המלח על כל התבנית
מסדרים את תפוחי האדמה ומכניסים לתנור על 240 מעלות
לאחר חצי שעה מורידים ל180 מעלות לחצי שעה נוספת
מוציאים בזהירות ומחכים מעט שיתקרר
בתאבון!