דג שלם במלח
דג שלם במלחצילום: אייסטוק

מצרכים:

  • דג לבן שלם (לברק/דניס/פורל/מוסר ים/לוקוס וכו')
  • קילו מלח גס או יותר תלוי בגודל הדג
  • לימון
  • רוזמרין טרי

אופן ההכנה:

ניצור 'כיס' לדג ונמלא בפרוסות לימון ורוזמרין טרי

נשפוך שליש מהמלח על תבנית התנור

נניח מעל את הדג, ומעליו את שאר המלח כך שיכסה אותו בצורה טובה

עם ידיים רטובות נהדק מעט את המלח מעל הדג ונכניס לתנור

250 מעלות ל-25 דקות. זהו!

מוציאים את הדג שוברים את המלח מוציאים את העור בקלות

ונהנים מדג עסיסי!

שבת שלום!