
על מנת להכין פלטת גבינות עשירה ומקצועית לא צריך יותר מיד..
כלי מתאים: דבר ראשון בחרו בפלטה בגודל מתאים, אם היא בצבע - מעולה! אם היא שקופה הניחו ניירות אפייה או טפט מתאים על מנת להכניס צבע לבסיס של הגבינות
גיוון: הכי חושב לגוון! לפחות 5 סוגים של גבינות! לכל גבינה צורה וטסטורה משלה, כך נקבל פלטה באמת עשירה ויפה!
חיתוך מתאים: גבינות המגיעות בפרוסות מרובעות ניתן לגלגל כ"רול" או לחצות לצורת משולשים זעירים.
תוספות מסביב: מעבר לגבינות כדאי להוסיף קצת שקדים, זיתים, או כל פרי שישתלב יפה והולך עם גבינות. למשל ענבים ירוקים / סגולים, תותים וכו'
צילחות: כשנסדר את פלטת הגבינות חשוב לפזר את הגבינות בשכבה דקה ולא במערום, כך נקבל פלטה עם צורה אסתטית ונקייה, שעושה חשק לטעום.
ירוק: לסיום מושלם נוסיף מעט עלי נענע או ענפי רוזמרין "בשביל הצבע". יותר ירוק = יותר חי.
בתאבון וחד שבועות שמח!