עוגת ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטיםצילום: ISTOCK

מצרכים:

  • 400 גרם ביסקוויטים
  • 5 כפות פודינג וניל (כ-60 ג')
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 2 כפות סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 1/2 כוס חלב
  • כוס חלב/קפה קר - לטבילת הביסקוויטים
  • חבילת שוקולד חלב לציפוי
  • שבבי שוקולד חלב לקישוט - לא חובה

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת המתוקה, לאחר דקה מוסיפים את החלב, הסוכר והפודינג וניל וממשיכים להקציף חמש דקות בערך עד לקבלת קצפת יציבה.

בוחרים תבנית מתאימה ומסדרים בתחתית ביסקוויטים טבולים בחלב.

-יוצקים מעל כחצי מכמות הקרם ומשטחים באופן אחיד.

מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעל יוצקים את המחצית השניה של הקרם.

לבסוף מניחים שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בחלב.

ממיסים את השוקולד וחלב במיקרו ושפכים מעל.

מקשטים בשבבי שוקולד ומכניסים למקרר לשלוש שעות לפחות.

בתאבון וחג שמח!