מתכון לשבת: סלט פלפלים קלויים

סלט שהוא חובה בשולחן השבת. מתכון קליל, מהיר וטעים במיוחד.

פלפלים קלויים
פלפלים קלוייםצילום: המטבח של הירושלמי

מצרכים:

  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 3 שיני שום
  • 1/4 צרור כוסברה
  • כף שמן זית
  • כף חומץ
  • כפית מלח

אופן ההכנה:

תחילה נקלה את הפלפלים שלמים בתנור על מצב גריל למשך 20 דקות.

נוציא מהתנור ונניח בתוך קופסה או שקית אטומה ונמתין שיתקרר מעט.

נקלף עם הידיים את הקליפה השרופה של הפלפלים ונחתוך אותם לרצועות בינוניות.

נניח את הרצועות בקערה ונקצוץ דק את השום והכוסברה.

נערבב בקערה יחד עם שמן הזית, החומץ והמלח.

בתיאבון! שבת שלום!