השחקנית וכוכבת "ארץ נהדרת" עלמה זק נאמה אמש (מוצאי שבת) בהפגנת השמאל נגד הממשלה ברחוב קפלן בתל אביב והסבירה מדוע יצאה להפגין.

"אני לא מוכנה לגדל את הבנות שלי במקום בו אנשים מפחדים לדבר", אמרה זק וגררה גל תגובות ברשת שהזכירו את תפקידה בין היתר בגילום דמותה של שרה נתניהו ב"ארץ נהדרת".

הגולש דוד אופנהיים תהה: "סליחה אבל זה לא טיפה מגוחך לשמוע את מי שכבר עשרים שנה מחקה מדי שבוע את שרה נתניהו מול כל המדינה מדברת על 'פחד לדבר'?".

עו"ד ימית מלול ינאי הגיבה: "אין לה מושג מה קורה במדינה הזו. היא מוזמנת לשמוע מה קרה לאנשים מהימין שצייצו את דעותיהם באופן מכובד ברשתות. עם שמות ותיעודים. המנהלים שלהם דרשו מהם להוריד ציוצים ופוסטים. כי זה לא משרת את הארגון. יש כאלה שבחרו לעזוב ויש כאלה ששתקו".

"4000 שנה שוחטת את מי שבא לה בפריים טיים וזועקת היום שיש לה חשש שנגיע למצב בו אנשים מפחדים לדבר. מי קונה את הבולשיט הזה?", הוסיף יהונתן ורנר.

גולש אחר עקץ: "עלמה זק, זאתי שעשתה קריירה על גבה של שרה נתניהו, נואמת בקפלן כי אסור לאנשים לפחד לדבר. וואו, איזה קול אמיץ ושונה, במיוחד בסביבה שלה".

מגיש ערוץ 14 שמעון ריקלין כתב: "עם אומץ כמו של עלמה זק לומר את הדעה הנכונה שבדיוק כל חבריה חושבים. סינוואר בטח משקשק. זה מה שהכי מרתיע אותו. האומץ הזה של העדר של זק וחבריה להחליש את ישראל ולהיכנע ולדקלם כמו תוכי את אותן סיסמאות. מעייף".