פיש אנד צ'יפס
פיש אנד צ'יפסצילום: אייסטוק

מצרכים:

  • קילו דג לבן ללא עור ועצמות (המומלץ הוא 'קוד', אך אפשר כל דג)
  • כוס בירה
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • כפית מלח
  • כפית אבקת שום
  • צ'יפס

אופן ההכנה:

נחתוך את הדג לרצועות עבות אך קצרות, ונניח בצד בנייר סופג

בקערה נטרוף את הביצים עם הבירה הקמח והתבלינים

נכניס את רצועות הדג ונערבב היטב, נשרה במקרר לחצי שעה

נמלא שמן עמוק במחבת או צ'יפסר, נטגן את הדג ואת הצ'יפס

נגיש עם פלחי לימון ורוטב אהוב בצד

בתאבון!