
הזמר רוג'ר ווטרס, שידוע בעמדה הפרו פלסטינית הקבועה שהוא נוקט, התארח בתוכניתו של המגיש הבריטי פירס מורגן והכחיש את הזוועות שביצע חמאס ב-7 באוקטובר.
"כל השקרים המגעילים והמטונפים שהישראלים סיפרו אחרי ה-7 באוקטובר על שריפת תינוקות ונשים שנאנסו היו לגמרי מופרכים", טען ווטרס ומורגן שיסה את דבריו והדגיש: "הדברים שהתרחשו במציאות".
ווטרס הגיב: "זה לא קרה" ומורגן השיב: "זה קרה ועוד איך". על כך אמר הזמר: "בכל מקרה אין ראיות לאף אחד מהטענות".
המגיש תיקן אותו וציין שהמצב שונה. "יש וועדה שהוקמה על ידי האו"ם בנושא. למעשה יש המון ראיות על תקיפה מינית ואונס. אנחנו גם יודעים מה חמאס שידר ברשתות החברתיות".
בשלב הזה החל ווטרס לדבר לעצמו תוך שמורגן מסתכל עליו בתדהמה. "תרגע רוג'ר, תהיה רגוע. אל תרד לרמה שלו. תפסיק לצעוק בחזרה. תן לו להפריע לך כמה שהוא רוצה".
