פולנטה תירס
פולנטה תירסצילום: נטע מעיין

מצרכים:

  • שקית תירס קפוא 500 ג'
  • 1 תפוח אדמה מקולף
  • כף אבקת סוכר
  • כפית מלח
  • אספרגוס
  • פטריות פורטובלו

אופן ההכנה:

תחילה נבשל את התירס עם תפוח האדמה כחצי שעה עד לריכוך מלא

נסנן ממי הבישול כמעט לגמרי, באופן כזה שישאר בערך 1/3 גובה מים בסיר

נטחן במעבד מזון למרקם חלק עם אבקת הסוכר והמלח, נוסיף מעט ממי הבישול לתקן מרקם

נחלוט במים רותחים את האספרגוס, ונקפיץ אותו עם הפטריות במחבת לוהטת עם שמן זית

נגיש את הפולנטה בכלי יפה או צנצנת, נניח את האספרגוס והפטריות במרכז

בתאבון!