
בעוד שבועיים בדיוק יתקיים במשכן לאמנויות הבמה תל אביב המופע "חברים שרים אדם", במלאת חודש ימים למותו.
במסגרת האירוע, שהכנסותיו יועברו לאגודה למלחמה בסרטן ולמטה משפחות החטופים, יבצעו מיטב אמני ישראל את להיטיו הגדולים של אליל הפופ שהלך לעולמו בסוף החודש שעבר בגיל 64 בתום מאבק במחלת הסרטן.
המופע, בבימוי אלון אופיר, יתקיים ב-22 ביולי בשעה 21:00.
את האירוע ינהל מוזיקלית יזהר אשדות יחד עם אסף פרישמן. אשדות יופיע בו כמו גם אילן פלד, אילנה אביטל, אילנית, גלית גוטמן, דנה אינטרנשיונל, דפנה דקל, הראל סקעת, זהבה בן, יהונתן פרלמן, יזהר כהן, ירדנה ארזי, 'נונו' (נעמי אהרוני-גל), ניקי גולדשטיין, עברי לידר, עופר ניסים, פיטר רוט, רון רוזנפלד סולן 'פורטרט', רוני דואני, רן דנקר ואורחים נוספים.
"אנו מקיימים את המופע על פי בקשתו האחרונה של אדם וכעת רוצים לומר לו תודה", מסרו הבוקר מארגני האירוע. "תודה על הקול הצרוד, השורט והמלטף, על ההגשה המהפנטת והחד פעמית, על האישיות הכובשת, הקורנת והטובה, ועל השירים הגדולים שימשיכו ללוות אותנו לנצח. מאז מאורעות ה-7.10 היה אדם עסוק בדאגה כנה ואנושית לחטופים ובני משפחותיהם – וכבקשתו, הכנסות המופע יתרמו למטה משפחות החטופים ולאגודה למלחמה בסרטן. המופע הינו ציון דרך בתקופה בה צמח בישראל אייקון פופ עצום שהרעיד, הרטיט ונחרט בלבבות של דור שלם, והמופע יביא רגעים שהפכו לסמלי תקופה בסרטונים נוסטלגיים מרגשים ועל הבמה".