איש שב"ס כבן 40 נספה הבוקר (שני) בשריפה שפרצה בישוב גבעון במועצה אזורית מטה בנימין.

הוא נמצא מחוסר הכרה ועם סימני דקירה בבית בו פרצה הדליקה - וכוחות ההצלה שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו. נציב שירות בתי הסוהר קובי יעקובי נמצא בזירה. נבדק חשד כי הרצח בוצע על ידי מחבלים על רקע תפקידו בשב"ס.

חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א אהרון שטיינמיץ סיפר: "כשהגענו למקום ראינו עשן יוצא מהדירה. כוחות הכיבוי הוציאו אלינו גבר כבן 40 ללא סימני חיים. ביצענו בדיקות רפואיות אבל לצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום".

ממשטרת ישראל נמסר כי "כוחות משטרה רבים הוזעקו לקראת הצהריים אל היישוב גבעון החדשה, בעקבות מציאת גופת אדם בדירתו, לאחר שהתרחשה שריפה בתוכה. במהלך פעולות חקירה ראשוניות, התחזק חשד כי מדובר באירוע על רקע פלילי, זאת לאחר ונמצאו מספר פגיעות חודרות בגופו.

"גורמי חקירה, מז"פ וגורמים נוספים ביניהם נציב שב"ס רב גונדר קובי יעקובי, הגיעו למקום ובערכת מצב שקיים ממ"ז ירושלים ניצב דורון תורג'מן, הוטלה החקירה על היחידה המרכזית של מחוז ירושלים. כמו כן הורה ממ"ז ירושלים על השלמת פעולות מהירות וסריקות במעגלים קרובים ורחוקים".

צילום: יואב דודקביץ/TPS
צילום: יואב דודקביץ/TPS
צילום: יואב דודקביץ/TPS
צילום: יואב דודקביץ/TPS
צילום: יואב דודקביץ/TPS
צילום: יואב דודקביץ/TPS
צילום: יואב דודקביץ/TPS