
מצרכים:
- 300 ג' תירס שימורים / קפוא
- 3/4 כוס קמח לבן / קמח תירס
- כף שיבולת שועל דקה - לא חובה
- כפית מלח
- פרורי לחם
אופן ההכנה:
נטחן במעבד מזון שלושת רבעי מהתירס עד קבלת מרקם חלק
את שאר התירס נוסיף לאחר מכן עם המלח והקמח והשיבולת שועל
נניח במקפיא 10 דקות לקבלת מרקם יציב ונוח לעבודה
ניצור קציצות נצפה אותם בפירורי הלחם ונטגן / נאפה עד להשחמה
בתנור על 180 מעלות ל-15 דקות
מומלץ להכין כמות כפולה ולהקפיא
בתאבון!