
המלחמה שעודנה כאן, טורניר היורו והאולימפיאדה שטרם החלה, כל אלה ועוד גרמו לקיץ קשה בכל הקשור לחיזוק והחתמת שחקנים בקבוצות ליגת העל בכדורגל.
ובכל זאת, היום (ראשון) הגיעה אל סיומה סאגה ארוכה עם החתמה גדולה של סגנית האלופה מכבי חיפה במה שעשוי להיות ההחתמה הגדולה של הקיץ.
היה זה כאשר קפטן הנבחרת האולימפית של ישראל, איתן אזולאי, חתם היום במכבי חיפה לארבע עונות, כאשר במסגרת עסקת העברתו של אזולאי לחיפה, עבר שחקן אחר של הנבחרת הצעירה, מאור לוי למכבי נתניה.
את דרכו בכדורגל החל אזולאי בן ה-22 בנתניה, אך כבר בגיל נוער עבר למכבי פתח תקווה שם עלה לבוגרים. לפני שנתיים נמכר אזולאי למכבי נתניה והיום הוא נמכר שוב, הפעם לסגנית האלופה מכבי חיפה.
אזולאי שיחק בכל נבחרת ישראל מאז גיל הנעורים ובשנה שעברה היה שותף להצלחה האדירה ולהישג השיא של הנבחרת הצעירה שהגיעה עד לחצי גמר היורו, מה שהקנה לו מקום בסגל הסופי של הנבחרת האולימפית במשחקים האולימפיים שיצאו לדרך בשבוע הבא בפריז שבצרפת, המדינה בה נולד אזולאי וממנה הגיע לישראל בגיל שנתיים.
אזולאי נחשב לכישרון גדול והופעה גדולה באולימפיאדה יכולה לגרום לכך שיעזוב גם את חיפה אחרי תקופה קצרה לאור הצלחתו.
בסך הכל רשם אזולאי 116 הופעות בוגרים כבעונה האחרונה כבש שבעה שערים בכל המסגרות.
לאחר החתימה אמר אזולאי לאתר הרשמי של מכבי חיפה: "זו התרגשות גדולה. כל מי שמשחק בישראל יודע עד כמה המועדון הזה הכי גדול בארץ. האווירה פה בסמי מטורפת ואני כבר מחכה לשחק פה".
המנהל המקצועי של המועדון, גל אלברמן שמח על ההחתמה של אזולאי כשאמר: "אנו רוצים לברך את איתן על הצטרפותו למועדון הכדורגל מכבי חיפה. אנו עוקבים אחרי איתן זמן רב ומשוכנעים שימשיך את גרף ההתקדמות שלו במדים הירוקים. איתן מתאים מאוד לסגנון המשחק של הקבוצה ואנו בטוחים שיוסיף המון כישרון, יכולת אישית ויתאים למרקם הקבוצתי. אנו רוצים לאחל לאיתן הצלחה עם הנבחרת במשחקים האולימפיים בפריז, ולאחריהם השתלבות קלה ומהירה במועדון. בהצלחה וברוך הבא איתן אזולאי!".