מצרכים:
- 5-6 עלי חסה גדולים
- חופן עגבניות שרי
- בצל סגול קטן
- כף זיתי קלמטה שחורים
- מלפפון 1
- 1/2 גמבה אדומה
- גבינה בולגרית / פטה
- כף שמן זית
- כפית מלח
אופן ההכנה:
נשטוף את החסה היטב ונחתוך לרצועות דקות
נפרוס את הבצל לפרוסות דקות ונוסיף לחסה בקערה
נחתוך את השרי לחצאים ואת המלפפון לפרוסות חצויות (חצי עיגול)
נחתוך את הגמבה לקוביות ונוסיף יחד עם שאר הירקות ונערבב עם שמן הזית והמלח
נפזר מלמעלה את הזיתים ואת הגבינה
בתאבון!