
רשת "פוקס ניוז" ערכה סקר מקיף ממנו עולה כי המרוץ לנשיאות ארה"ב ממשיך להיות צמוד מאוד.
על פי הסקר, במקרה של התמודדות "ראש בראש" בין טראמפ וקמלה האריס, זוכה הנשיא לשעבר ל-50 אחוזי תמיכה מול 49 להאריס. במקרה וכל ששת המועמדים שהכריזו כי הם מתכוונים לרוץ לנשיאות אכן יתמודדו עד הסוף, נרשם שוויון בין טראמפ והאריס עם 45 אחוזים לכל אחד מהם.
שאלה נוספת שעלתה בסקר הייתה "עד כמה יש לך דעה חיובית או שלילית על טראמפ והאריס?". 48 אחוזים ענו כי יש להם דעה חיובית על האריס לעומת 51 אחוזים עם דעה שלילית על סגנית הנשיא, כאשר 47 אחוזים החזיקו בדעה חיובית על טראמפ לעומת 53 אחוזים עם דעה שלילית עליו.
האריס מובילה על טראמפ ב-7 אחוזים סביב השאלה "מי מנהיג יותר אמין וכנה" עם 48 אחוזים מול 41 לטראמפ, כאשר גם על השאלה "מי אמפתי יותר?" זוכה האריס ב-49 אחוזים מול 44 לטראמפ.
שאלה נוספת נגעה ל"איתנות הנפשית לכהן ביעילות כנשיא" ושם מובילה האריס עם 58 אחוזים מול 50 לטראמפ. עם זאת, הנשיא לשעבר מוביל בשאלה "מי יהיה מנהיג חזק יותר" עם 52 אחוזים מול 47 להאריס.
ומהו הנושא החשוב ביותר עבור האמריקאים בבחירות הקרובות? 38 אחוזים ענו כי הנושא הכלכלי הוא זה שמעסיק אותם ביותר. לאחר מכן נמצאים ההגירה והפלות, עם 14 אחוזים כל אחד. מרבית המצביעים סבורים כי טראמפ יטפל טוב יותר בנושא הכלכלה מאשר האריס. גם בנושא הגירה ואבטחת הגבולות, מדיניות חוץ וטיפול בפשע, זוכה טראמפ ליתרון משמעותי על פני האריס.
