
יש אנשים שילכו רחוק מאוד בשביל להתחמק מתשלומי מזונות. ג'סי קיפף, בן ה-39 מקנטקי, נידון למעל 6 שנות מאסר לאחר שהואשם בפריצה למערכת הממשלתית לרישום מוות על מנת להימנע מתשלומי מזונות.
לפי האישומים, קיפף יצר קשר עם רופא וקיבל לידיו גישה למערכת רישום המוות של הוואי. לאחר קבלת הגישה, קיפף רשם את עצמו כנפטר ובכך הפך את עצמו לנפטר ברוב המערכות הממשלתיות בארה"ב.
לאחר שהצליח למחוק את עצמו מהרישומים, קיפף פרץ למאגרי מידע ממשלתיים נוספים, ותכנן למכור את הגישה הזו ברשת האפלה.
בית המשפט גזר על קיפף 81 חודשי מאסר, כאשר גם לאחר שחרורו הוא נידון להיות תחת פיקוח הדוק על מנת למנוע פריצה נוספת למאגרי מידע ממשלתיים.
קיפף הודה במהלך חקירתו כי הפריצה למערכת רישום המוות הייתה בשביל להתחמק מתשלומי המזונות הגבוהים שהוא משלם.
לפי הדיווח בABC, קיפף חוייב לשלם למעלה מ-195 אלף דולר כפיצוי על הנזק שנגרם למערכות המחשב, וכן לשלם את יתרת החוב על דמי המזונות שהתחמק מלשלם בזמן האחרון.
רוצים עוד? כתבות חדשות בצעירים בערוץ 7- המקום בשבילכם!