פיצה אליעזר
פיצה אליעזרצילום: יח"צ

"אליעזר" מסעדת הפיצה והיין המדוברת, ברחוב אליעזר בן יהודה 126, הפכה כשרה (כשר-חלבי) בהשגחת רבנות ת"א.

התפריט נשאר זהה, הפיצה הכנענית מגיעה עם גבינת מוצרלה או "אנסטסיה" טבעונית, נעשית בטאבון בייבוא אישי מאיטליה.

הרטבים במתכון סודי, נעשים אף הם מידי יום בטאבון וכך גם יתר מרכיבי המנות שבתפריט. לצד המרגריטה הקלאסית, באליעזר מבחר פיצות לא שגרתיות בתוספת ברי ודבש, אנשובי בצלים, שמנת תרד, פסטו ירוקה, פטריות ושמנת כמהין. כולן מוגשות עם שני מטבלים: ויניגרט שרי צהובות שרופות בטאבון ופסטו ירוקים.

בנוסף, מוצע מגוון רחב של יינות משובחים לצד מנות ראשונות כמו: פוקצ'ה ומטבלים, סלטי קיסר וקפרזה, פלטת גבינות, ירקות צלויים בטאבון ועוד ספיישלים משתנים.

הפיצה מוגדרת ככנענית, משום שהיא מחברת את הטעם האיטלקי והאמריקאי לחך הישראלי והמטבח האזורי. היא דקה אך לא מידי, קראנצ'ית ואינה שומנית (הבצק נעשה ללא שמן כלל).

המסעדה מעוצבת בקפידה ומשלבת אלמנטים בולטים של אומנות מעץ וצמחיה, משרה אווירה רגועה, מה שמייחד אותה מהנוף העירוני של הרחוב.

שעות פתיחה: א'-ה' החל מ- 17:00 ועד אחרון הלקוחות

במוצ"ש: שעה אחרי צאת השבת.

ניתן להזמין משלוח באמצעות וולט

טווח מחירי המנות: 38-86.