בתוכנית "עובדה" בקשת 12 בהנחיית אילנה דיין פורסמו תיעודים חדשים מ-7 באוקטובר בבארי שהובאו בפרק מיוחד על ידי בן שני.

אחד מהם חושף כיצד כנרת גת ז"ל, עומדת מול מחבל מאיים, שרוצה לקחת אותה איתו. היא מסתובבת לעברו, מישירה מבט אליו ואל המצלמה שעליו וחורצת לעברו לשון בבוז. כשעה אחרי התמונה הזו, כנרת נרצחה.

עשרות מצלמות היו פזורות ביום הטבח בין שבילי הקיבוץ, מול חדר האוכל, בגן המשחקים. עשרות מצלמות ומאות שעות של חומר דיגיטלי ששרד את תופת בארי והנציח אותה; כשמאות מחבלים שטפו את הקיבוץ, ומולם ניצבו התושבים, ובידיים כמעט ריקות, נאלצו להגן על עצמם בעצמם.

כרמל גת ז"ל, בתה של כנרת ז"ל, נחטפה בידי מחבלי חמאס לרצועת עזה ביום הטבח. בתחילת החודש הושבה גופתה לארץ אחרי שנרצחה באכזריות בידי המחבלים שהחזיקו אותה, יחד עם חמישה חטופים נוספים. בעלה של כנרת ז"ל, אשל, בניה אלון ואור ונכדתה גפן, שרדו את התופת. כלתה ירדן נחטפה לשבי חמאס ושוחררה בעסקה בנובמבר.