
מצרכים:
- שוק טלה טרי (כ-2 קילו)
- 3 כפות חרדל
- 3 כפות דבש
- 1/2 צרור רוזמרין
- 1/2 כוס שמן זית
- כף שטוחה מלח
- כפית פלפל גרוס
- 4-5 גזרים שלמים
- 2 סלסלאות פטריות טריות
- ניתן להוסיף עוד ירקות כמו בצל/תפו"א/בטטה וכו'
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החרדל הדבש השמן והתבלינים לתערובת אחידה
מסדרים על תבנית גדולה את השוק טלה עם הגזרים והפטריות ליד
מפזרים עלי רוזמרין על השוק טלה ועל הירקות, שופכים את הרוטב שלנו על הכל
מכסים בנייר אפייה ומעליו שתי שכבות נייר כסף, אופים בתנור על 160 מעלות לשלוש שעות.
בתאבון
וחג שמח!