
שני מרכזי מבקרים חדשים נפתחו לקהל לקראת חג הסוכות. האחד בגן הלאומי תל לכיש והשני בכניסה למסלול הנחל הפופולארי בנחל בוקק.
שני האתרים שייכים לרשות הטבע והגנים ומנכ"לית רשות הטבע והגנים, רעיה שורקי אומרת לנו "זוהי בשורה לקראת החג למטיילים – שני המרכזים החדשים שנפתחו, יהפכו את האתרים לנגישים יותר ואת חוויות הביקור בהם לחיוביות יותר".
תל לכיש הוא אחד התילים הארכיאולוגיים החשובים ביותר בארץ ישראל, הפיכת התל המוכר והאהוב לגן לאומי מוסדר, תנגיש את סיפורו ההיסטורי לרבבות הפוקדים אותו בכל שנה.
המבואה בכניסה לנחל בוקק היא בשורה למטיילים ולטבע. בזכות הסדרת המקום, המטיילים יוכלו ליהנות מטיול בנחל נקי ומוסדר הפתוח בכל ימות השנה. "אנו כרשות נוכל להגן על ערכי הטבע והמורשת בצורה טובה יותר. אני רוצה לברך את ראש המועצה תמר ניר וגנר על שיתוף הפעולה המתמשך למען שמירה וטיפוח השטחים הפתוחים במועצה ולמען כל המטיילים הבאים בשערי האזור הנהדר הזה של ים המלח". היא מסכמת.
