
הצהרת כוונות. זה לקח לה זמן והתחיל רע מאוד, אבל הערב (שלישי) רשמה הפועל תל אביב את ניצחונה המרשים ביותר בעונת 2024/25.
דווקא במפעל היורוקאפ האירופי, מפעל הכדורסל השני בחשיבותו באירופה, מול אלופת היורוקאפ לשעבר גראן-קנאריה הספרדית שלא הפסידה עדיין העונה באירופה, רשמו האדומים מת"א את הניצחון הגדול ביותר שלה העונה עם 66:79.
מה שניצח לאדומים מת"א את המשחק הערב היה דווקא בצד ההגנתי שלה, כאשר הצליחה לעצור את הספרדים המושלמים על 7 אסיסטים בלבד בכל המשחק כולו ועם אחוזי קליעה רעים מאוד מכל הטווחים.
יחד עם עוד משחק התקפי מצויין של הכוכב הגדול שהגיע מה-NBA, פטריק בברלי, רצה הפועל תל אביב ולא הביטה לאחור.
האדומים מת"א אמנם שוב קיצרו את הרוטציה ולא העניקו דקות משחק לשניים מהכישרונות המבטיחים שהחתימה, הישראלים גיא פלטין ונועם יעקב, אך במצב אליו נקלעה השורה הסופית היא החשובה - ניצחון ותו לא.
הפועל מחברת ניצחון רביעי ברציפות בכל המסגרות ו-3 במפעל האירופי היוקרתי, כאשר היא נצמדת בכך לספרדים עם מאזן זהה במפעל היורוקאפ האירופי - 3 ניצחונות והפסד אחד בלבד.