אופיר סופר
אופיר סופרצילום: ערוץ 7, רויטרס

אפשר גם אחרת בתמונה אופיר סופר (אני מקווה שלא מקלקל לו) שר הקליטה מהציונות הדתית.

עכשיו אני די משוכנע שהוא רוצה לחזור לגוש קטיף לא פחות ממאי גולן, ושבניגוד לואטורי וגוטליב הוא גם יודע לצייר מהראש את המפה של רצועת עזה, והוא רחוק ממני פוליטית מרחק מזרח ממערב, אבל מה הוא גם בן אדם ולא מתנהל בעולם כדי לתקוע אצבע בעין.

הוא הגיע אלינו למלון באילת בלי תקשורת ובלי פמלייה, ישב איתנו ושאל במה אפשר לעזור, ומאז הוא מנסה לעזור בעניינים בירוקרטים שונים, הוא גם הגיע לכל הלוויות והטקסים בקיבוץ, ואף אחד לא קילל, וכולם שמחו בבואו.

יש לו (כמו למעט מידי אנשים בקואליציה) הבנה בסיסית מה זה משרת ציבור, ושאם יש אזרחים במצוקה צריך לעזור להם גם אם הם לא המצביעים שלך, וגם אם אין מזה רווח פוליטי, פשוט כי ככה מתנהגים.

יש לי תמיד את הדוגמה מהצד השני של ג'ומס יושב עם המפונים מגוש קטיף ומנסה לפתור להם בעיות, פשוט כי ככה בני אדם מתנהגים.

אז אם היו בקואליציה הזו עוד קצת סופר, ארבל, ומרגי. וקצת פחות רגב, ואטורי, רוטמן, וגוטליב. מצב כולנו היה הרבה הרבה יותר טוב.