מצרכים:
- לשון בקר
- כף מלח
- כפית כורכום
- כפית מלח
- 2 בצלים לבנים
- סלסלת פטריות
- גבעול סלרי
- כפית פפריקה לרוטב
אופן ההכנה:
נבשל את הלשון בסיר לחץ עם מים וכל התבלינים לשעה, או בסיר רגיל שעתיים
נשטוף במים ונקלף את השכבה החיצונית ונפרוס את הבשר לפרוסות
נקצוץ את הבצלים ונטגן עם שמן זית עד להזהבה קלה
נוסיף את הפטריות חתוכות לרצועות ונטגן מעט
נוסיף את הסלרי קצוץ עם הפפריקה ונכסה במים עד למעלה
את הסיר אפשר לסגור ולהכניס לתנור על 150 מעלות ל 5 שעות,
או להמשיך לבשל בסיר שעתיים על להבה נמוכה.
חג שמח!
