
מצרכים (לכ-20 יחידות קטנות):
250 מ"ל קצפת צמחית (ריצ')
חצי צנצנת ממרח לוטוס
3 שרוולים קטנים של ביסקוויט לוטוס
כוסיות פלסטיק קטנות
אופן ההכנה:
להקציף את הקצפת הצמחית עד לקבלת קצפת יציבה.
להמיס את ממרח הלוטוס במיקרוגל לכמה שניות עד לריכוך, ואז לערבב אותו בעדינות עם הקצפת בתנועות קיפול, לשמירה על מרקם אוורירי.
לגרוס שני שרוולים של ביסקוויטים לפירורים גסים, ולהניח כפית מהפירורים בתחתית כל כוסית.
להעביר את תערובת המוס לשקית זילוף, ולמלא כל כוסית עד קצת מעל גובהה.
לשבור את שרוול הביסקוויטים הנוסף לחצאים, ולקשט את כל כוסית עם חצי ביסקוויט לקראת ההגשה.
בתיאבון!