
הניצחון הסוחף של דונלד טראמפ בבחירות לנשיאות ארצות הברית עורר גל חרדה בקרב מצביעים דמוקרטיים, לצד הצהרות רבות על רצון להגר למדינה אחרת.
הבעיה מתחילה אצל אמריקאים שאין להם דרכון נוסף או מדינה אחרת שתסכים לקבל אותם. בדיוק בשבילם, חברת הספנות Villa Vie Residences, מציעה שייט שיימשך לאורך 4 שנים ויאפשר "הגירה" מארצות הברית למשך תקופת הכהונה של טראמפ.
במהלך ארבע השנים, ההפלגה תעבור ביותר מ-400 יעדים ברחבי העולם, החל בדרום אמריקה, דרך אנטארקטיקה ויעבור גם באפריקה ובאירופה. הנוסעים יוכלו לבחור בין מסלולים מותאמים, כמו תוכנית "לברוח מהמציאות" המציעה הפלגה של שנה אחת, או להאריך את המסע עם תוכנית "כל מקום חוץ מהבית", שמאפשרת את הבריחה המלאה של ארבע שנות "הגירה".
במהלך ההפלגה הארוכה, הנופשים יקבלו על הספינה חווית שייט יוקרתית הכוללת ארוחות גורמה, תוכניות כושר ומתקני ספא.
למי שמעוניין, המחיר לתוכנית הקצרה הינו 160,000 דולר ואילו לתוכנית מלאה של ארבע שנים הוא 250,000 דולר. למרות המיסגור כבריחה מטראמפ, החברה מצהירה כי השייט פתוח למצביעים מכל רחבי הקשת הפוליטית ואמרו כי ההפלגה מתאימה גם לפנסיונרים.
לא ברור האם יש מספיק אנשים שיסכימו לשלם ישלם רבע מיליון דולר בשביל להיות כלואים בספינה למשך ארבע שנים, אבל ייתכן שיש מי שהבחירה של טראמפ תוביל אותו גם לבחירות יצירתיות.
רוצים עוד? כתבות חדשות בצעירים בערוץ 7- המקום בשבילכם!