
בתקופה האחרונה, אנחנו עדים להתקוממות בכל העם שהתגברה מאוד אצלנו, נשות המילואים בתקופה האחרונה, על כך שאחינו החרדיים אינם נושאים עמנו בנטל המלחמה.
אקדים ואומר, שברור לכל בר דעת שאין שום היתר הלכתי לוותר על מצווה כה חשובה! עוד יותר מקומם אותי, שהציבור החרדי לא רץ לעמוד בתור בבאקו"ם כפי שנוהג להזדרז בסוכה או בארבעת המינים! אבל לא לשם כך באתי לדבר. לשם כך, יש לנו תלמידי חכמים עצומים שזהו תפקידם.
אני רוצה להסב את תשומת ליבכן לכך שתקשורת השמאל, וכל מנהיגי הקונספציה פשוט משתמשים בנו בלי בושה כנגד אחינו, ומיד לאחר מכן, ישליכו את כולנו יחד מתחת לגלגלי הרכבים החוסמים את איילון.
אם תבדקו בנתוני הגיוס לשנת 2020 לדוגמא, תגלו שיש כמות עצומה של צעירים (רובם מאזור המרכז) שאינם מגדירים עצמם דתיים ובחרו להשתמט. זה בערך פי 4 מהמשתמטים החרדיים באותה השנה.
למה אף אחד לא מדבר עליהם?
למה אף אחד לא מדבר על התפקידים בצבא?! מבלי לזלזל בנחיצותו של אף חייל ושל שום תפקיד, האם להיות חייל ב8200, עם משכורת מנופחת והבטחה לרווחה כלכלית בעתיד במשרדים ממוזגים דומה בכלל למסירות הנפש של חייל שנלחם בחירוף נפש בעזה או בלבנון?!
אפילו חייל שיושב ב'מכלול' מחוץ לשדה הקרב לא דומה לחייל שבתוכו, ושנלחם תוך חירוף נפש תמידי, בתנאים קשים, ללא טלפון הביתה ועם ביקורים נדירים בבית?!
או שאולי נתחיל גם לדבר על החיילים 'העוקצים': אלו שעושים איזו משמרת או שתיים בשבוע באיזה תפקיד עורפי, ועל כך מקבלים כבר חודשים שלמים משכורת מהמדינה עבור ימי המילואים+ המענקים בהתאם, ובנוסף משכורת מלאה על שבוע עבדה בעבודתם הרגילה או שמתבטלים שאר השבוע, ועוד נחשבים 'חיילים גיבורים'...
הנטל צריך להתחלק בין כולם באופן הגיוני! מדוע ציבורים שלמים נשלחים להיות 'בשר תותחים' בזמן שציבורים אחרים יושבים בגלילות בבסיס נעים וממוזג וצועקים על שוויון בנטל?! רוצים שוויון בנטל? בבקשה! תתחילו בלחלק את הלוחמים והג'ובניקים באופן שוויוני.
מעולם לא התלוננתי על כך שבעלי הוא מאלו שנשלחים להיות 'בשר התותחים', בזמן שאחרים יושבים במשרד, ואנחנו עושים ואי"ה נמשיך לעשות זאת בשמחה גדולה כל עוד כוחנו במתנינו. אך מי שמנסה לחרחר ריב ומדון בעם ישראל- שיתחיל לעשות סדר מהקצה אל הקצה! מי שדורש שוויון כמו בקיבוץ- שייתן שוויון בכל התחומים, כמו בקיבוץ!
אחיותיי היקרות, אל תיפולנה למלכודת שהשמאל טומן לנו! הם לא רוצים את החרדים בצבא בכלל! הרי החרדים 'יטריפו' אותם עם כל הדרישות שלהם. לצה"ל אין סבלנות לכך. הם פשוט רוצים להפיל את ממשלת הימין!
הם לא הצליחו להפיל בבחירות, לא הצליחו במאבק על הרפורמה המשפטית, לא הצליחו אחרי המחדל הגדול של פרוץ המלחמה, אז מנסים עכשיו עם חוק הגיוס. והדרך הפשוטה ביותר היא לנצל רגע של חולשה שלנו, הנשים שבעורף. (כך נהג להבדיל אלף אלפי הבדלות עמלק).
כשאנחנו חלשות פיזית ונפשית, מותשות מעומס ימי המילואים, מכל השגרה המונחת על כתפנו, מהחרדות המלוות את משפחותינו יום יום, ובדיוק. ובדיוק על החולשה הזו הם 'מתלבשים' כדי לחרחר ריב ביננו לבין אחינו החרדיים. אל תיפולנה לכך!
תגייסנה עוד נשימה עמוקה, וזכורנה שאנחנו חלק ממהלך עצום לגאולת ישראל!
אבותינו שעמדו באושוויץ ליד המשרפות, התפללו לקבל רק איזו סכין חד פעמית להתגונן... זכינו ויש לנו מדינה וצבא, תחמושת ומזון בשפע ב"ה.
אנחנו יכולים להדליק חנוכיה ולהניח תפילין בכל פינת רחוב. נשאר לנו להמשיך את גאולת ישראל ולהכרית זרעו של עמלק. (לכל מי שמקפידה להגיע לשמוע פרשת זכור ב7 נוסחים...לא המדרש עיקר אלא המעשה!)
זו מצווה שאין דומה לה! אל תוותרנה על הזכות!
ולאחינו החרדים אומר: קיבלתם מצווה עצומה, ובטיפשותכם כי רבה, החלטתם לוותר עליה. הפסד שלכם! ניקח ממנה לעצמנו יותר!
נעשה כמה ימי מילואים שעם ישראל יזדקק. נלחם למען עם ישראל, למען ארץ ישראל, למען תורת ישראל.
נלך להילחם יחד, הגברים בחזית, ואנחנו הנשים נמשיך להילחם על הבית והילדים והשפיות בעורף כמה זמן שעם ישראל יזדקק בכדי להחזיר את כבודו שנרמס לו בשמחת תורה. עד שנחזיר את כבוד ה' שנרמס בעולם!
ולכל עם ישראל אומר: אל תתבלבלו מכל מיני ערוצי תרעלה ומכל מיני מסיתים! לנצח, זה לא רק להחזיר את החטופים ולהחזיר את תושבי הצפון והעוטף לבתיהם! כי להחזיר את החטופים ואת התושבים לבתיהם, זה פשוט לחזור להושענא רבה תשפ"ד.
אנחנו לא רוצים לחזור לשם. אנחנו רוצים לנצח! אנחנו רוצים למגר את הרוע האכזר! אנחנו כבר לא נחזור להיות היהודים המושפלים שהיינו 2000 שנה! אנחנו נלחם, ננצח בכל החזיתות, ובע"ה, יראו כל אפסי ארץ את ישועת אלוקינו אמן כן יהי רצון.