
מקור המקורב לארגוני ההתנגדות האיסלאמית בעיראק, מסר כי התגובה לכל "תוקפנות ציונית" שתהיה מכוונת לבגדד לא תהיה מוגבלת לשטח ישראל, אלא תורחב גם לשטח בעלות בריתה של ישראל.
הגורם העיראקי ציין, כי ארגוני ההתנגדות חזרו והדגישו מסר זה כיוון שישראל אינה יכולה לתקוף את בגדד ללא מידע וסיוע טכני מארה"ב וממדינות אחרות.
"אופי התגובה על כל תוקפנות המכוונת לבגדד ייקבע על בתיאום של ארגוני ההתנגדות, ובכל מקרה תהיה תגובה כפולה בהיקפה, ואופי היעדים אליהם יופנו התקיפות (העיראקיות) יהיה בהכרח שונה “מהתקיפות הקודמות)”, אמר הגורם העיראקי.
לדבריו, "אם לא תסתיים מלחמת ההשמדה בפלסטין ובלבנון, הכטב"מים שלנו יתקפו את הישות הכובשת, ואנו לעולם לא ניסוג מעמדתנו העקרונית למרות כל הלחצים והקרבנות".
ארגון גדודי סייד א-שוהדא הודיעו אתמול (ראשון) על נכונותו לתקוף את ישראל ומדינות אחרות אם עיראק תותקף על ידי ישראל.
