
השיר "תמיד אוהב אותי", המוכר יותר בכינויו "עוד יותר טוב", הפך בשבועות האחרונים לתופעה חסרת תקדים בעולם החרדי ומעורר פולמוס נרחב.
השיר, שנשמע בחתונות של בחורי ישיבות מובילות ובמוסדות חינוך, מעמיד במבחן את גבולות ביטויי האמונה המקובלים.
הרב שלום ארוש, ראש מוסדות "חוט של חסד" ומי שחיבר קאבר לשיר, רואה בו הישג רוחני משמעותי. "זה הנס הכי גדול שהיה לנו - כל עם ישראל מאמינים בהשם", אמר הרב ארוש בשיחה עם תלמידיו. "כל החיים עבדתי קשה ללמד אמונה את עם ישראל, והשיר הזה תפס והפך להמנון של כולם".
אולם הרב אברהם דויטש, גאב"ד מעלה אדומים, יצא בביקורת חריפה נגד השיר. בספרו החדש הוא מכנה אותו "בין ספק אפיקורסות לודאי אפיקורסות".
לדבריו, שצוטטו באתר החרדי 'בחדרי חרדים', המילים "יהיה לי עוד יותר טוב" סותרות את האמונה היהודית המסורתית, לפיה כל מה שקורה הוא כבר הטוב ביותר האפשרי.
הרב דויטש מצטט את ה'חפץ חיים' ומציין שגם הגאון רבי עזריאל אויערבאך תמך בעמדתו ואמר "צריכים לבטל את השיר הזה".
המחלוקת כבר משפיעה בשטח: תלמודי תורה וחיידרים מסוימים אסרו על שירת השיר.
בעיתונות החרדית התפתח דיון סוער, כאשר העיתונאי ישראל גרובייס הזהיר מפני "תפיסת עולם פשטנית" המועברת דרך "מקצבים פופולריים של ההמון".
הפולמוס חושף מתח עמוק יותר בחברה החרדית בין הרצון להנגיש מסרי אמונה לציבור הרחב, לבין החשש מפני סטייה מהדרך המסורתית של לימוד אמונה.
תומכי השיר טוענים שהוא מצליח להחדיר מסרי אמונה לכל בית בישראל, בעוד מתנגדיו מזהירים שעיקרי אמונה הם "עסק רציני מדי" מכדי להעביר אותם דרך שירים פופולריים.