דני אלגרט, אחיו של החטוף איציק אלגרט, הגיע הערב (רביעי) להפגין נגד קיום ועידת הגבורה והניצחון שיזמו פורום התקומה ופורום הגבורה.
"באנו להזכיר לאנשים שהכנס שצריך לעשות כאן הוא 'כנס לשואה ולהפקרה'. אנחנו עברנו בשנה האחרונה שואה והפקרה ולכן לעשות כנס של גבורה וניצחון שזה לטמון את הראש בחול, להמשיך לשקר ולרמות את עם ישראל", אמר אלגרט לערוץ 7.
הוא טען כי התיישבות בעזה לא רק מיותרת אלא גם מסוכנת. "הם הולכים לסכן את עצמם. יש כאן אידיאולוגיה כהניסטית שחברה לאידיאולוגיה משיחית של סמוטריץ' והם מתכוונים יחד להרוס את המדינה ולהחזיר אותה לימי הביניים. לייצר מדינת הלכה. הם קיבלו ראש ממשלה חלש, פחדן ולוזר, שכל מה שמעניין אותו הוא לצאת מהמשפט ולכן יש קרקע לעשות את כל הפעילות הזאת".
לדעתו, "מדובר באנשים עוכרי ישראל שרוצים להקריב את החטופים קורבנות וללכת להתיישב על עצמות החטופים שקבורים בתוך המנהרות. לא מעניין אותם לדבר על החטופים. הם באים לדבר על ניצחון? איזה ניצחון?".
אלגרט גם דוחה את הדיווחים לפיהם יש מידע חדש בנוגע לעסקה עם חמאס. "זה עוד ספין. אנחנו מקבלים מידע רשמי ממנהלת החטופים. הכל שקר ואין שום רשימות ושמות. הכל נעשה כדי להעלות את הנושא ושאנשים, כמו פורום תקווה, יגידו שנתניהו לא יכול להעיד כי הנושא של החטופים ייפגע. נתניהו אמר שהוא יכול להיות גם ראש ממשלה וגם נאשם ומסתבר שהוא לא מסוגל להיות אף אחד מהם".