עוד רגע חנוכה, וזו הזדמנות מצוינת להוציא את העיניים מהמסכים ולהתבונן בנרות המאירים. והאמת שלא רק בנרות.
אולי זו הזדמנות פשוט להתבונן על הילדים שלנו. במה הם עסוקים? מה הם קוראים? ממה הם צוחקים? מתי לאחרונה הם החזיקו תוכן איכותי ביד?
כבר ארבעה עשורים הציבור הדתי בוחר להכניס לבית שלו תוכן איכותי, מגוון ומעניין שמגיע ממיטב הכותבים, המאיירים והיוצרים. בשביל הקוראים שלנו, "אותיות וילדים" הוא לא רק מגזין, הוא בית – מקום שמבין אותם ואת עולמם, מקום שמצית סקרנות, שמעביר ידע, שסוחף אותם למחוזות של דמיון, מחשבה ורגש.
כמובן, מקום שבו הם יכולים ליצור, לשתף, ולראות גם את עצמם. אחת לשבועיים תקבלו לביתכם מגזין עשיר בכתבות, סיפורים, קומיקס, מדורי יצירה, חידות ואיורים – כולם מלווים בערכים ומעניקים לילדים חוויה של שייכות יחד עם קריאה, למידה והנאה.
ועכשיו לכבוד חנוכה רק 5 שח לחודש ראשון 3מגזינים כל חודש רק ב5 שח לחודש ראשון
להצטרפות לחצו כאן >>>
בין הכותבים המוכרים:
אבינועם הרש, אבישי שטרית, אודליה גולדמן, אור אסולין, אורי אוחיון, ג'קי ירחי, חיים אקשטיין, חיים ברנסון, חננאל תורגמן, טוביה רוזנפלד, יהונתן רוזנהק, הרב יוני לביא, נדב נוה, נועה נבון, נופיה בר ניצן, אביץ מאיר, נעמה להב, רונה מור, רחלי מושקוביץ, רינת גלבוע, מיקי שיינפלד ושלומי צ'רקה