
מאז תחילת המלחמה אל על יצאה במספר מהלכים להוקרת משרתי צה"ל בסדיר ובמילואים.
במסגרת המהלך, משרתי מילואים ששירתו במילואים -100 ימים ומעלה במצטבר מאז 7 באוקטובר, יוכלו לקבל 100 נקודות של מועדון הנוסע המתמיד עבור כל יום מילואים שביצעו, זאת במקביל להטבה עבור משרתי צה"ל בסדיר ובמילואים ששירתו מעל 60 יום ומעלה במסגרתה זכאים להטבות EXTRAS עבור תוספת כבודה, הושבה מועדפת ואפשרות להחזר כספי מלא.
הנקודות שיוענקו בעלות אפשרויות מימוש רבות, ביניהן, רכישת כרטיסי טיסה בונוס בנקודות בלבד, שדרוג למחלקת יוקרה, תשלום בנקודות על הושבה מועדפת או על תוספת כבודה, רכישה בנקודות בדיוטי פרי במטוס ועוד. בנוסף, לקוחות המועדון בעלי כרטיס FLY CARD יוכלו לממש את הנקודות במבצעים השונים דוגמת מבצע הנקודות של ימי שלישי בו כרטיסי הבונוס מוצעים ב-50% הנחה על הנקודות, או רכישת מוצרים ב-FLY STORE במחירים אטרקטיביים במיוחד.
כך לדוגמה, משרת מילואים שביצע 360 ימי מילואים, יקבל 36,000 נקודות, איתן יוכל לקנות כרטיס בונוס למגוון יעדים בינהם רומא, ברלין, פראג, וינה, ורשה, ציריך, אתונה, לרנקה ועוד. בהנחה שמשרת המילואים מחזיק FLY CARD, הוא יוכל להזמין במסגרת מבצע ימי שלישי זוג כרטיסי טיסה למגוון יעדים בינהם לונדון, פריז, אמסטרדם, פרנקפורט, ברלין, ציריך, פראג, רומא, בודפשט, או לממש את הנקודות באתר ה-FLY STORE בו מחירים אטרקטיביים על מגוון מוצרים ביניהם מוצרי חשמל, טכנולוגיה, סמארטפונים ועוד. בנוסף, אל על תאפשר לחיילים בודדים הטבה מיוחדת של ביטול כרטיס ללא עלות, באופן שייאפשר גמישות לקרובי משפחתם שיבואו לבקרם.
הקמפיין שיעלה הערב בטלוויזיה, בערוצי הדיגיטל ובסושיאל באמצעות משרד הפרסום מקאן, מבוסס על סיפור אמיתי של משרת מילואים שפספס את לידת בנו כיוון שהיה בפעילות מבצעית, אותו ישחק השחקן והדוגמן בר ברימר. מטרת הקמפיין היא לאפשר למשרתי מילואים כמוהו ליצור רגעים חדשים עם היקרים להם. פרזנטור החברה, חנן בן ארי יוביל את הקמפיין עם אמו, לאה בן ארי, שתשתתף לראשונה יחד איתו. בשלטי החוצות ברחבי הארץ יופיעו משרתי מילואים שתרמו למדינה והגנו על הבית.
סמנכ"ל שיווק, דיגיטל ותקשורת באל על, נדב חנין: "מאות אלפי משרתי מילואים פועלים כבר יותר משנה לביצוע משימתם להגנה על הבית. רבים מהם השאירו מאחוריהם את הכל – משפחה, עסקים, לימודים וחברים, בזמן שהם חזרו לשורות הצבא לתקופות ארוכות. את הרגעים שפספסו לא נוכל להחזיר להם, אבל אנחנו גאים להמשיך לעמוד לצידם ולאפשר להם ליהנות מחופשות ומרגעים קטנים של שקט גם אם ממשיכים לשרת בימים אלה ממש. אל על מחבקת את משרתי צה"ל בסדיר ובמילואים לאורך כל המלחמה ותמשיך לפעול ככל שיכולה על מנת להוקיר את פועלם ואת הקרבתם למען כולנו".