
מצרכים:
ציר בקר או מרק עוף
אטריות נודלס
סטייק אנטריקוט או סינטה
1 כף אריסה
פלפל שושקה
פלפל חריף
2 עגבניות
1 ביצה
חופן כוסברה
אופן ההכנה:
קילוף הירקות:
קולים את הפלפלים והעגבניות בתנור עד להשחמה קלה. לאחר מכן, מקלפים את הקליפה השרופה וקוצצים אותם דק.
בישול המרק:
מכניסים את הירקות הקלויים לסיר יחד עם הציר, כף אריסה וקורט מלח. מבשלים על חום בינוני במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הכנת הנודלס והביצה:
מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן. את הביצה מבשלים בדיוק 7 דקות כדי לשמור על מרקם נוזלי במרכז.
צריבת הסטייק:
צולים את הסטייק במחבת חמה במשך דקה מכל צד (או עד למידת העשייה הרצויה), ולאחר מכן פורסים אותו לרצועות דקות.
הרכבת המנה:
ממלאים קערה במרק, מוסיפים את הנודלס, מניחים מעל את רצועות הסטייק, הביצה הרכה, ומקשטים בכוסברה טרייה.
בתיאבון!
שילוב מושלם בין מזרח ומערב שיכניס אתכם לעולם של טעמים ייחודיים ובלתי נשכחים.