ראמן מרוקאי
ראמן מרוקאיצילום: הירושלמי

מצרכים:

ציר בקר או מרק עוף

אטריות נודלס

סטייק אנטריקוט או סינטה

1 כף אריסה

פלפל שושקה

פלפל חריף

2 עגבניות

1 ביצה

חופן כוסברה

אופן ההכנה:

קילוף הירקות:

קולים את הפלפלים והעגבניות בתנור עד להשחמה קלה. לאחר מכן, מקלפים את הקליפה השרופה וקוצצים אותם דק.

בישול המרק:

מכניסים את הירקות הקלויים לסיר יחד עם הציר, כף אריסה וקורט מלח. מבשלים על חום בינוני במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.

הכנת הנודלס והביצה:

מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן. את הביצה מבשלים בדיוק 7 דקות כדי לשמור על מרקם נוזלי במרכז.

צריבת הסטייק:

צולים את הסטייק במחבת חמה במשך דקה מכל צד (או עד למידת העשייה הרצויה), ולאחר מכן פורסים אותו לרצועות דקות.

הרכבת המנה:

ממלאים קערה במרק, מוסיפים את הנודלס, מניחים מעל את רצועות הסטייק, הביצה הרכה, ומקשטים בכוסברה טרייה.

בתיאבון!

שילוב מושלם בין מזרח ומערב שיכניס אתכם לעולם של טעמים ייחודיים ובלתי נשכחים.