
משה הילר נבחר פה אחד לכהן כיו"ר המועצה הדתית במצפה רמון, שבוע לאחר פטירתו הפתאומית של היו"ר הוותיק מרדכי בטיטו ז"ל.
הילר, תושב מצפה רמון בן 40, הוא בוגר ישיבת מדברה כעדן במצפה רמון ור"מ ותיק בישיבה התיכונית לחינוך תורני סביבתי במצפה רמון.
רב המועצה, הרב גד רווח, בירך את יו"ר המועצה הדתית ואיחל לו הצלחה רבה בהוספת כל דבר שבקדושה.
אליה וינטר, ראש מועצת מצפה רמון, אמר: "התכנסנו פה בנסיבות עצובות, ר' מוטי היקר שניהל את המועצה שנים רבות היה איש של קדושה וחסד. אני מצפה מהיו"ר הנבחר לחבר את כל חלקי האוכלוסיה במצפה רמון ולתת יחס שווה גם לציבור המסורתי והחילוני במצפה רמון".
בנוסף ליו"ר הנבחר, נבחרה גם מועצה דתית חדשה. ההרכב שנבחר כולל את הרבנית רעות שרביט, שושנה דהן, הגבאי הוותיק סמי בן גיגי ובעז איגרא. "המועצה הנבחרת מאחלת להרב משה הילר הצלחה רבה ומתחייבים לעמוד לימינו בכל האתגרים והקשיים", נמסר.

