הכירו את המנה המפתיעה של העונה – קרפצ'יו סלמון עם תותים, שאלוט ורוטב תפוז-סויה. מדובר במנה קלילה, מרעננת ומשחקת עם השילוב הייחודי שבין המתיקות של הפירות לחמיצות והעומק של הדג והרוטב.

מצרכים:

סלמון טרי – פרוס דק

תותים טריים – פרוסים דק

שאלוט או בצל סגול – פרוס לטבעות דקות

מיץ מחצי תפוז

כף סויה

קורט מלח

קורט אורגנו מיובש

אופן ההכנה:

פורסים את הסלמון – נחתוך את נתח הסלמון לפרוסות דקות ונסדר אותן באופן אסתטי על צלחת הגשה.

שכבות של טעם – נניח בין פרוסות הדג את פרוסות התות והבצל.

רוטב מושלם – נסחט את חצי התפוז, נערבב עם רוטב הסויה ונשפוך בעדינות מעל המנה.

טאצ' אחרון – נפזר מעט מלח ואורגנו לחיזוק הטעמים.

הגשה – מומלץ להגיש מיד, בליווי לחם קלוי או קרקרים עדינים לספיגת הרוטב.

טיפ שף: ניתן להוסיף כמה טיפות שמן זית איכותי או חומץ בלסמי למרקם עוד יותר עשיר!

מנה מרעננת, מתוחכמת ומלאת צבעים – חגיגה אמיתית לחיך!