
החורף בעיצומו וזה בדיוק הזמן להכין מרק עשיר וטעים שיחמם אתכם מבפנים. המרק הזה משלב גריסים ופטריות, והוא קל להכנה, מזין ומלא בטעמים עמוקים שמתאימים בדיוק לימים הקרים.
מצרכים:
1 כוס גריסים
1 חבילת פטריות שמפיניון
1 חבילת פטריות שימג'י
2 בצלים סגולים קטנים
2 שיני שום
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון
בצל ירוק קצוץ להגשה
אופן ההכנה:
משרים את הגריסים במים למשך שעתיים-שלוש, מסננים ומייבשים היטב.
פורסים את הבצלים והפטריות ומטגנים בשמן זית על חום בינוני עד להזהבה.
מוסיפים את הגריסים, מים רותחים והתבלינים, ומבשלים עם מכסה למשך שעה לפחות.
מגישים בקערות עמוקות עם פיזור של בצל ירוק קצוץ מעל.
בתיאבון וחורף בריא!