שלי שם טוב
שלי שם טובצילום: ערוץ 7

שלי שם טוב, אמו של עומר שם טוב שצפוי להשתחרר מחר בעסקת החטופים, כתבה היום (ו') פוסט באינסטגרם לקראת השחרור.

'אין מקרה בעולם – הכל ממנו יתברך וכולם שליחים למקום. היום לפני שנה בדיוק ערב שבת “פרשת משפטים” תשפ”ג הוזמנו לשבת שאירגנו ארגון קשר יהודי למשפחות החוטפים. השבת הייתה שבת שאני לא אשכח מעולם. שבת ראשונה בחיי שקיימתי כהלכתה", היא מספרת.

היא הוסיפה: "השבת הייתה כל כך עוצמתית החיבור בין משפחות החטופים ומשפחות חרדיות שאירחו אותנו, התחקנו התפללנו שרנו ועברנו שבת של קודש. ובאותה שבת לקחתי על עצמי לשמור שבת ומאז ועד היום שמרתי לאורך כל השנה שבת ושבת שנסעתי שמרתי את השבת.

בשבת הזאתי אזכה לחבק את עומר שלי בדיוק שנה אחרי וזה מדהים כמה הכל מדויק. תודה למשפחת קשר יהודי על השבת שהייתה והחיבור שנמשך עד היום. תודה לבורא עולם על השמירה וההגנה עלינו ועל עומר. “אין עוד מלבדו” שבת שלום", היא סיכמה.