פיצה
פיצהצילום: iStock

אין צורך להתפיח, אין צורך להמתין – רק לערבב, לאפות וליהנות! פיצת החלבון הביתית הזו על בסיס קוטג' היא פתרון מושלם למי שמחפש ארוחה קלה, עשירה בחלבון ומהירה להכנה.

עם מרקם רך מבפנים וקריספי מבחוץ, מדובר בפיצה שמספקת חוויית טעם מושלמת, ללא פשרות.

מצרכים:

1 חבילת קוטג' 5%

2 ביצים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

2.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1/2 כוס שמן קנולה

רוטב עגבניות

500 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

תוספות לבחירה: זיתים, בצל סגול, פטריות, תירס

אופן ההכנה:

מערבבים במיקסר את כל המרכיבים למעט הרוטב, הגבינה והתוספות.

לשים את הבצק במיקסר למשך חמש דקות עד לקבלת מרקם אחיד.

מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל פיצה אישית או משטחים לבסיס גדול.

מורחים שכבה אחידה של רוטב עגבניות, מפזרים בנדיבות גבינה ותוספות לבחירה.

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות, עד להזהבה וקריספיות מושלמת.

טיפ לשדרוג:

אם רוצים להגביר עוד יותר את כמות החלבון, ניתן להוסיף לבצק כף קמח חלבון או לערבב פנימה מעט יוגורט טבעי 0%.

בתיאבון!