פרויקט בתי אמנה וש.א.ג. ולול ביישוב עפרה מציע לזוגות צעירים ולמשפרי דיור הזדמנות מיוחדת לרכוש דירה חדשה באחד היישובים המבוקשים ביהודה ושומרון.
מדובר בפרויקט ייחודי הכולל ארבעה בניינים ובהם 56 יחידות דיור עם דירות בגדלים מגוונים, החל משלושה ועד שישה חדרים, במחירים נוחים במיוחד – החל מ-1,550,000 שקלים ועד 2,350,000 שקלים.
הראל באסל, מנכ"ל ובעלים של חברת "ב. הראל שיווק נכסים בע"מ", מדגיש כי הפרויקט מציע סטנדרט בנייה גבוה, "המפרט כולל אסלות תלויות, דלתות פנדור איכותיות, מזגן מיני-מרכזי, מחסנים לכל דירה, חניה צמודה ועוד. השכונה מתוכננת היטב וכוללת גם גן שעשועים ובית כנסת לרווחת התושבים".
לפרטים נוספים וליצירת קשר לחצו כאן >>>
כחלק מהתנאים האטרקטיביים שמציע הפרויקט, ניתן ליהנות מהטבה בפריסת תשלומים: 25% משולמים במעמד חתימת החוזה והיתרה, 75%, תשולם באכלוס – הצפוי באוגוסט 2025. יתרון משמעותי נוסף הוא שעד למועד האכלוס, הרוכשים פטורים מהצמדה למדד תשומות הבנייה.
עפרה היא אחת הקהילות המבוססות והמתפתחות ביותר באזור, עם כמעט 900 משפחות. מדובר ביישוב מגוון אך מגובש מאוד, המציע שירותים קהילתיים מלאים – כולל סופרמרקט, קופת חולים, בתי ספר, אולפנה, בריכה, גני ילדים ופעוטונים. "היישוב מציע את כל השירותים הדרושים למשפחה צעירה, לצד קהילה חזקה ותומכת", מוסיף באסל.
ייחודו של היישוב טמון בערך המרכזי המלווה אותו – "1000 גוונים, קהילה אחת". עפרה מאגדת בתוכה מגוון רחב של אוכלוסיות, תוך שמירה על מרקם קהילתי חזק ותומך, שבו כל אחד מוצא את מקומו ושותף לחיים קהילתיים פעילים ואיכותיים.
מדובר בהזדמנות נדל"נית ייחודית עבור זוגות צעירים או משפחות המעוניינות לשדרג את איכות החיים שלהן וליהנות מסביבה קהילתית חזקה, לצד מפרט בנייה מתקדם ותנאי רכישה יוצאי דופן.


