מוטלי מול רמת גן הערב
מוטלי מול רמת גן הערבצילום: עודד קרני, מנהלת הליגה

ביום שלישי הקרוב תחל הפועל תל אביב את סדרת גמר היורוקאפ שלה מול קראן קנאריה הספרדית, בדרך אולי להיסטוריה ולהנפת גביע אירופה וכניסה למפעל הכדורסל היוקרתי ביותר באירופה - מפעל היורוליג.

הערב (מוצאי שבת) הבטיחה הפועל כי תצא לסדרת הגמר עם חיוך ובמומנטום חיובי כשגברה על מכבי רמת גן בתוצאה 82:88, במה שהיה ניצחונה השמיני ברציפות בליגת העל שבכדורסל.

הפועל פתחה את המשחק הערב בבליץ כשרצה כבר בפתיחה ל-0:14 שהעניק לה יתרון דו-ספרתי. רמת גן לא הרימה ידיים ועל הבאזר לסיום המחצית הצליחה להפוך.

הפועל פתחה את המחצית השניה בדיוק כמו את הראשונה, עם ריצה, הפעם 0:11, וגם ניסיונות חוזרים ונשנים של רמת גן לחזור, הפעם לא צלחו הודות למופע שלשות של שחקני הפועל.

זה נגמר עם 82:88 למוליכה והפיינליסטית של מפעל הכדורסל השני בחשיבותו באירופה שנשארת במקום הראשון בטבלת ליגת העל בכדורסל, ליגת ווינר סל. בדרך לעונת שיא היסטורית במיוחד?