רשות התעופה האמריקנית חוקרת תאונה שאירעה אמש (חמישי) בנמל התעופה רונלד רייגן בוושינגטון, במהלכה שני מטוסים של חברת אמריקן איירליינס התנגשו על הקרקע. לא היו נפגעים בתקרית.

באחד המטוסים שהיו מעורבים בהתנגשות, שהו שני שורדי השבי הישראלים, קית' ואביבה סיגל, שנמצאים במסע בארה"ב כדי לקדם את שחרורם של החטופים.

השניים סיפרו כי נבהלו מאוד מהאירוע אך הדגישו כי הוא לא יעכב אותם מהמשך שליחותם.

בקולות שפורסמו מרשת הקשר של הטייסים עם מגדל הפיקוח בנמל התעופה רייגן נשמע אחד הטייסים שואל: "האם פגענו במטוס שלידנו? אנו מעריכים שפגענו. שמענו קול נפץ חזק לפני שעלינו למסלול".

עוד דיווח הטייס. "אנחנו יכולים לראות חתיכה מהכנף על הקרקע".

על המטוסים היו גם שלושה חברי קונגרס אמריקניים. אחד מהם, גרגורי מיקס, כתב ברשת X: "התקרית הזו מדגישה את הצורך הדחוף במימון נוסף לרשות התעופה, חייהם של אנשים נמצאים על כף המאזניים. קיצוצים ופיטורים של עובדי הרשות הם לא התשובה".

נמל התעופה מסר בעקבות האירוע כי "לא היתה השפעה על פעילות הטיסות בנמל התעופה, מכיוון ששני המטוסים חזרו לשערים ולא דווח על פצועים".