ליאת בנאי
ליאת בנאיצילום: רשת 13

הזמרת ליאת בנאי עוררה בסוף השבוע האחרון סערה ציבורית בעקבות התבטאות על אירועי השבעה באוקטובר.

בנאי, המשתתפת בתוכנית הריאליטי "הפוכים" מבית רשת 13, אמרה: "ה-7 באוקטובר נתן לנו פגז, לכולם. איפה זה קרה? אצל השמאלנים - הפתיעו אותם. אם זה היה קורה אצלנו, בימין, היו אומרים 'מגיע לכם', 'כי כבשתם להם', 'כי עשיתם להם' כי זה לא שלנו החלק, נכון? אבל זה קרה אצלכם. למה זה קרה אצלכם? כדי להוכיח לכם - שאין עם מי לדבר".

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎רשת 13‎‏ (@‏‎reshettv‎‏)‎‏

דבריה עוררו תגובות רבות ברשתות החברתיות. ניר אבישי כהן, יוצא "האח הגדול" ודובר לשעבר של ארגון "שוברים שתיקה", שהשתתף אף הוא בתוכנית, תקף את דברי בנאי ואמר: "כמה טמטום ורוע צריך להיות אצל האישה הזו כדי להגיד משפט כזה מזעזע. לא היו ימניים שנרצחו ב-7 באוקטובר? מילים נוראיות של אישה עלובה, מפלגת ודוחה. להקיא".

גולש אחד כתב, "שדרות זה שמאל? משתתפי הנובה שנטבחו זה שמאל?". גולשת אחרת הוסיפה, "למה לתת במה לטמטום ולהסתה הזו על גב של נרצחים וחטופים?"