עדי, אימו של רס"ל (במיל') עידן קינן (כהן) שנפל בקרב בעזה בחודש נובמבר, הגיעה הבוקר (רביעי) לבית העלמין בקרית שאול לציין את יום הזיכרון הראשון כאם שכולה.

את הכוח להמשיך, היא מספרת לערוץ 7, היא שואבת מאימא ומבקשת להקריא מכתב ששלח לה עידן ז"ל לפני שנפל.

"'סבתא, אני לא יודע אם שמעת, אבל היה אצלנו פיגוע בגזרה. יש הרוג מהגדוד. לא זכיתי להכיר אותו אבל אני מרגיש שהוא היה אחי לכל דבר. הוא נהרג למען המדינה שלנו וכולנו יודעים שזה חלק מהתפקיד ושמחים להיות שם במקום האזרחים. לא משנה מה יקרה - אני תמיד אוהב אתכם הכי בעולם - ויודע מה אני עושה והיכן אני נמצא. זו הדרך שבחרתי וזו הדרך שאני מאמין שכל גבר במדינה שלנו צריך לבחור.

אנחנו עם הנצח ולצערנו תמיד הנצח הזה יבוא עם שנאה ודם. אם אבא שבשמיים החליט שמישהו צריך למות למען המדינה שלנו - זו הזכות הכי גדולה שיש בעולם. אני אוהב אותך ולעולם לא ניפרד - זה נכון גם לך וגם לאמא".