אורנה בנאי מספרת על המתנדבמתוך "ערב עם שי שטרן" - באדיבות כאן 11, אולפני הרצליה

הקומיקאית והשחקנית אורנה בנאי שיתפה בחוויה מרגשת שעברה לאחרונה, כאשר נזקקה לעזרה בדרכים במהלך נסיעה בירושלים.

בתוכנית "ערב עם שי שטרן" ששודרה בכאן 11 סיפרה: "כנראה עליתי על מסמר או משהו. דיברתי עם איזה חבר בטלפון, והוא סיפר לי על איזו אפליקציה שנקראת 'ידידים'. הסתבר שזו קבוצה של אנשים שבאים, באמת מסייעים לאנשים במצוקה".

בעקבות הפנייה דרך האפליקציה, הגיע למקום מתנדב דתי, שלדברי בנאי, "לא זיהה אותי בכלל, החליף לי את הגלגל ולא ביקש כלום בתמורה".

"זהו, אין פאנץ', אני פשוט מרוגשת מהסיפור", הוסיפה. "אנחנו כל כך לפעמים שונאים על אוטומט, ואת חושבת שאין לך דיאלוג עם האנשים האלה, והנה, יש, אנחנו מסתדרים מצוין. זה רק המנהיגים שהורסים הכל עם האגו והשנאה והכל".

בנאי סיימה את דבריה בפנייה אישית למתנדב: "אני רוצה להגיד לך, גדליה, המחווה הזאתי, היא פשוט, זה לא עוזב אותי, זה כל כך מרגש, תודה".