
12 מי יודע. הפועל תל אביב עשתה הערב (שלישי) צעד גדול בדרך לחצי גמר פלייאוף ליגת העל בכדורסל, כשגברה על הפועל גלבוע גליל במשחק השני בסדרת רבע גמר הפלייאוף בתוצאה 93:78 ועלתה ל-0:2 בסדרה ביניהן.
בדומה למשחק הראשון ביניהן בסדרה ובניגוד לשני המשחקים הקודמים ביניהן העונה בליגת ווינר סל, גם הערב התקשתה הפועל תל אביב והזיעה בדרך לניצחון שני בסדרה על האדומים מהצפון.
אחרי שאת המשחק הראשון הם פתחו ביתרון, הערב המשחק השני דווקא נפתח ביתרון של גלבוע שאחרי 5 דקות הפתיעה עם הפרש דו-ספרתי גדול.
אבל הפועל תל אביב של השנה היא קבוצה עם עומק ותשובה כמעט לכל דבר. וכך, למרות חסרונו של ים מדר הפצוע, היה מי שיסחוב את האדומים מת"א למהפך שהסתיים בניצחון כאשר הפעם היה זה הקפטן בר טימור שיחד עם תומר גינת, מוטלי וכמובן בלייקני, פתחו אלה את המחצית השניה עם ריצת 7:0 וברבע האחרון כבר ניצחו 24:13.
זה נגמר עם ניצחון בתוצאה 93:78 ומרחק ניצחון אחד נוסף ו-40 דקות בלבד מהעפלה אל סדרת חצי הגמר.
הפועל עם ניצחון 12 ברציפות בליגת העל בכדורסל וביום שישי הקרוב תוכל להבטיח את העפלתה לחצי הגמר.