
עונת 2024/25 בליגת העל בכדורגל עוד טרם הסתיימה כאשר מחזור משחקים אחד בלבד נותר עד לסיומה, מחזור דרמטי בסופו תוכתר האלופה.
אך בזמן שמאבק האליפות צמוד, יש מי שכבר מתחילה להיערך לעונה שתבוא במהרה.
מדובר בלא אחרת מאשר זו שנאבקת על צלחת האליפות, תואר בו זכתה אשתקד, האלופה מכבי ת"א.
אחרי שכוכבה הגדול ערן זהבי הודיע בשבוע שעבר על פרידה מרצון עם סיום העונה הנוכחית, היום (רביעי) הודיעה מכבי כי גם יוריס ואן אובריים יעזוב את הקבוצה לאחר מחזור המשחקים הקרוב.
הקשר ההולנדי בן ה-30 יעזוב את מכבי תל אביב לאחר שלוש עונות מוצלחות בהן זכה ב-4 תארים עד כה, כאשר תואר האליפות מונח בכיסו גם כן כשמכבי במרחק 2 נקודות והפרש 3 שערים מהפועל באר שבע שבמקום השני.
הקשר ההולנדי בן ה-30, שהצטרף למכבי בקיץ 2022, כבש 2 שערים בלבד ב-112 הופעות בכל המסגרות, אך היה לבורג משמעותי בהצלחה של מכבי בארץ ובאירופה.
ואן אובריים הודה לאוהדים ולקבוצה כשאמר: "בשלוש השנים האחרונות, מכבי תל אביב הייתה הבית שלי, אך כעת הגיע הזמן לעזוב ולהיפרד. אני רוצה להודות לכל מי שקשור למועדון, מהצוות בקריית שלום, עובדי המשרד, צוותי האימון והצוותים הרפואיים שעבדו איתי במהלך התקופה הזו. תודה מיוחדת לחבריי לקבוצה, שחלקו איתי את חדר ההלבשה ורגעים מדהימים שלעולם לא אשכח. שלוש השנים האחרונות היו רכבת הרים מדהימה, מלאה בעליות וירידות, על המגרש ומחוצה לו. לאורך כל הדרך, ארוסתי ואני הרגשנו את האהבה והתמיכה ללא תנאי של האנשים בתל אביב. נתראה בבלומפילד בשבת כדי לדחוף יחד עוד פעם אחת. יאללה מכבי!".