
נמאס לכם מהחלבי? קבלו מתכון לכריך בשרי מושחת שיעלה לכם במסעדה לפחות 70 ש"ח - אבל בבית יעלה הרבה פחות ויהיה הרבה יותר טעים.
לפעמים כל מה שצריך זה פרוסת חלה מיום שבת, מריחה נדיבה של מיונז, וקצת תעוזה כדי להפוך את ארוחת הערב למנה שמרגישה כמו חופשה קצרה בבית קפה שיקי.
הכריך הזה לא מתנצל, לא מחביא טעמים, ובעיקר - לא משאיר מקום לרעב.
המצרכים:
חלה (רצוי מהשבת)
כף מיונז
3 עלי חסה
עגבנייה אחת פרוסה
4-5 פרוסות פסטרמה איכותית
בצל סגול - פרוס דק
אופן ההכנה:
מורחים שכבה נדיבה של מיונז על שני צידי החלה.
מניחים עלי חסה ופרוסות עגבנייה. מפזרים מעט מלח.
מוסיפים את פרוסות הפסטרמה ואת טבעות הבצל הסגול.
סוגרים את הסנדוויץ', עוטפים היטב בנייר אפייה.
חותכים באלכסון - כי עם כל הכבוד לטעם, גם המראה קובע.
טיפ להגשה: להכניס את הכריך למולטיגריל או למחבת פסים לכמה דקות - ותקבלו קראסט פריך מבחוץ וחום נמס מבפנים.
ומה איתכם?
שתפו אותנו - מה נכנס אצלכם לכריך המושלם? 🥪✨