רשות השידור הורתה לצנזר פרסומת מטעם מועצת יש"ע, לאחר שכבר אושרה ושודרה.
הפרסומת קראה לציבור לשהות השבת בנצרים להפגנת הזדהות עם תושבי המקום, וזאת על רקע כוונת ראש הממשלה לפנות ישובים.

קול ישראל השמיט מהשידור- בו נשמע קול ילד המספר שהוא גר בנצרים עם משפחתו, קורא לציבור להגיע לשבת הזדהות עם היישוב ומוסר מספר טלפון למעוניינים, לאחר שכבר הושמע במהלך השידורים אתמול והבוקר.
במועצת יש"ע שוקלים עתירה לבג"ץ כדי לאלץ את רשות השידור להשמיע את התשדיר במלואו, מאחר וזוהי סתימת פיות.
עד כה נרשמו למעלה מאלף אנשים שמתכוונים להגיע למקום.

הסיבה לקיצור התשדיר נעוצה במכתב ששלחה אמש תנועת "שלום עכשיו" למנהל הרדיו, יוני בן מנחם, ובו נכתב כי "התשדיר הוא תשדיר פוליטי ובעל מסרים פוליטיים השנויים במחלוקת", ולכן, לטענתם, יש להפסיק את שידורו.
דובר רשות השידור, אורן הלמן, מסר כי לאחר ייעוץ משפטי, הוחלט להמשיך ולשדר את "תשדיר נצרים" ברשתות "קול ישראל". זאת, לאחר שהוסרו מהתשדיר השורות "באים לנצרים לעודד ולהזדהות", וכן "אז אתם באים לנצרים?".

בעבר זכתה מועצת יש"ע בעתירה לבג"ץ נגד רשות השידור שפסלה את הקמפיין "יש"ע התיישבות מנצחת". בג"ץ חייב אז את רשות השידור להשמיע את התשדיר ולשלם למועצת יש"ע עשרת אלפים שקלים כפיצוי.